Simon Lindblom vinnare av Snooker Ranking 1

12 OKT 2018 14:26
Snookersäsongen började starkt med 26 deltagare på första tävlingen, med både nya och gamla överraskningar under tävlingens gång.
  • Skapad: 12 OKT 2018 14:26

Simon Lindblom slog förra årets dominant Belan Sharif redan i kvartsfinal med 3-0. Watcharawut Kheangkhan (”Nuum”) slog Jim Johansson för första gången i tävling med 3-0, för att sedan förlora en hård semifinal mot Arpat Pulat.

Simon och Arpat i final alltså, där Simon dominerade matchen, bland annat med tävlingens högsta break på 78 i tredje framet. Arpats hårda semifinal tog också ut sin rätt och Simon vann sin första rankingtävling sedan SM-vinsten 2016 med 3-1. Stort grattis Simon!

Nästa tävling är den 28 oktober på Snookerhallen i Stockholm, och anmälan är redan öppen i BiljardOnline.

Simon Lindblom (närmast kameran) och Benjamin McCabe

Belan Sharif