Förändringar i SBF:s styrelse

20 AUG 2019 10:00
Bo Svensson avgår ur styrelsen med omedelbar verkan. Mats Frösemo ersätter.
  • Skapad: 20 AUG 2019 10:00

Bo Svensson, ledamot i Svenska Biljardförbundets styrelse och tillika ordförande i Carambole-kommittén, har meddelat att han lämnar sina poster med omedelbar verkan på grund av hälsoskäl. Mats Frösemo, invald som suppleant för carambolen på förbundsstämman i december 2018, tar hans plats i styrelsen. Vi tackar Bosse för hans stora engagemang och viktiga insatser för carambolens utveckling de senaste åren och önskar honom allt gott i framtiden.

Förbundsstyrelsen beslutade också på senaste styrelsemötet att adjungera Victor Kalita till styrelsen fram till nästa stämma hösten 2020. Som adjungerad har man yttranderätt men inte beslutsrätt vid styrelsemöten. Victor är en mycket engagerad och driven person inom carambolen och vi i styrelsen ser fram emot att fortsätta att utveckla sporten på bästa sätt tillsammans med Victor.

För Förbundsstyrelsen,

Eva Viding Bussell, ordförande