Förbundsstämma och Biljardgala i Stockholm i december

2018-09-01 17:53
Årets förbundsstämma hålls den 1 december på Scandic Continental i Stockholm. Därefter hålls en bankett som följs av den första officiella upplagan av Svenska Biljardgalan.
  • Uppdaterad: 2018-09-01 17:53

Galan är tänkt att bli en återkommande tradition varje år och ersätter det tidigare priset som delades ut av styrelsen till Årets spelare. Istället vill man belöna och uppmärksamma fler spelare inom ett antal olika kategorier, som offentliggörs under hösten.

Varje förening kan skicka upp till två delegater till stämman och klubben kommer att få ett resebidrag för att kunna närvara, beloppet är dock inte fastställt ännu. Hotellrum är reserverade på Scandic Continental även om det är valfritt att boka boende på annat hotell om man så önskar.

Information om dagen kommer att publiceras löpande så håll utkik här på hemsidan, Förbundsstämma 2018, och på vår Facebook-sida.

Varmt välkomna önskar Förbundsstyrelsen!

Skribent: SBF

SBF_banner_biljardmagasinet2