Gefle Cue Club försvarade titeln i Swedish Team Cup

2018-05-27 22:44
Gefle Cue Club 1 lyckades försvara sin titel från förra året i lag-SM, Swedish Team Cup. Laget bestod av Marcus Chamat, Marcus Sjöberg, Dan Andersson och Tomas Larsson.
  • Uppdaterad: 2018-05-27 23:03

Åtta lag återstod när det var dags för finalomgången av säsongens Swedish Team Cup: BK Milen 1, BK Stöten 1, BK Örnen 1, Familjens BF 1, HBK Pool 3, Kville BC 2, Stockholms BS 1 samt titelförsvararna Gefle Cue Club 1.

Gävles guldlag bestod av Marcus Chamat, Marcus Sjöberg, Dan Andersson och Tomas Larsson och liksom förra året besegrade de BK Milen i finalen, vars lag innehöll Daniel Tångudd, Jesper Carlsson, Michael Kåhlberg och Mikael Andersson. Finalen slutade 3-0 till Gefle CC och klubben behåller därmed titeln till nästa år. Stort grattis till vinnarna!

Vinnarlaget fr v: Dan Andersson, Tomas Larsson, Marcus Chamat, Marcus Sjöberg

BK Milen 1 fr v: Mikael Andersson, Jesper Carlsson, Daniel Tångudd, Michael Kåhlberg

Stockholms BS 1 fr v: Pierre Hesselgren, Sanne Azar, Stefan Szot, Daniel Bakircioglu

Fr v: Stockholms BS, BK Milen, Gefle CC