Hoppa till sidans innehåll

Information Lag-SM

27 SEP 2020 16:16
  • Uppdaterad: 27 SEP 2020 16:16

Uppdatering 2020-10-02

Cuescore låter oss tyvärr inte ändra spelordningen i omgångarna. Nedan följer den riktiga spelordningen för det södra kvalet.

Omgång 1

BK Paradis - BK Paradis 2

BK Borgen - Malmö SCK

Omgång 2

BK Paradis 2 - Malmö CSK

BK Paradis - BK Milen

Omgång 3 

BK Paradis 2 - BK Borgen

Malmö CSK - BK MIlen

Omgång 4

Malmö CSK - BK Paradis

BK Milen - BK Borgen

Omgång 5

BK Milen - BK Paradis 2

BK Borgen - BK Paradis

 


 

Uppdatering 2020-09-29

En mindre ändring kring uppläget för kvalspelet i norr är att Grupp B som spelar på palatset kommer att spela HELA gruppspelet på Biljardpalatset. Det betyder att grupp B spelar klart sin grupp på söndagen på Biljardpalatset och inte på Söder som det tidigare var bestämt. 10:00 Börjar gruppspelet på lördagen. 

En fråga har ställts hur vida man skiljer lag åt som hamnar på samma matchpoäng. Om två eller fler lag uppnår samma matchpoäng så avgör individuella matchpoäng, lagsnitt, inbördes möten samt gjorda caramboler i fallande ordning lagets placering.

 


 

I den södra kvalgruppen slutade det med fem stycken anmälda lag. Kvalet kommer att genomföras genom ett gruppspel där alla möter alla. Ettan samt tvåan i gruppen kvalificerar sig till finalspelet. BK Paradis samt BK Borgen är dom två lag som är seedade. Kvalet spelas hos Malmö CSK. 

I den norra kvalgruppen så anmälde sig hela åtta lag. Kvalet kommer att genomföras genom två gruppspel där vinnande lag i varje grupp kvalificerar sig till finalspelet. För att vi ska hinna genomföra kvalet under kommande helg kommer en av grupperna på lördagen att spela på Söderbiljarden och den andra på Biljardpalatset. På söndagen spelas dom kvarvarande matcherna i båda grupperna på Söderbiljarden. Seedade lag i norr är Stockholm CC 1 samt Old Fellows 1. 

Lottningen för både Södra och Norra kvalet sker imorgon (måndag) 

Vid frågor eller funderingar kan man maila This is a mailto link alternativt ringa på 0704418561.

Skribent: CK
E-post: Adressen Gömd

Carambole

Pool

Snooker

UngBiljard

Biljard för äldre

Postadress:
Svenska Biljardförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
116 64 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46707511287
E-post: info@biljardforbunde...