Ny information om Carambole SM

03 JAN 2022 23:45
  • Uppdaterad: 03 JAN 2022 23:45

I samarbete med SBF och SBS, Biljardpalatset i Stockholm, så har man beslutat att det individuella SM kommer att genomföras.

SM spelas från fredag den 14 januari till söndag den 16 januari med start kl 09-18 alla dagar. Roterande gruppspel fredag och lördag. Kvartsfinal, semifinal och final på söndag.

För att SM ska kunna genomföras på ett så tryggt och säkert sätt som möjligt för det rådande nuläget har man beslutat följande:

• Varje deltagare och funktionärer ska kunna uppvisa ett giltigt Covidpass eller ett negativt AntiGen test, ej äldre än 72 timmar, till arrangerande klubb och tävlingsledare. Ett sekreteriat kommer att finnas till för detta ändamål i hallen.
  • Poolborden kommer att avskärmas helt, dvs stängas av för att undvika trängsel.
  • Det ska endast finnas sittande publik med 1 m avstånd från varandra. Stolar ska vara fast utsatta för publik. Inga stående får förekomma bland publiken.
  • Behållare för handtvätt finns utsatta runtom i lokalen

För er spelare som tänker boka hotell så rekommenderar SBS varmt Hotel Fridhem, som ligger ett stenkast från klubben. Referera till Biljardpalatset när du ringer 08-6936300 eller mailar på This is a mailto link. Pris:700 kr/natt för enkelrum inkl. frukost. Dubbelrum=900 kr/natt inkl. frukost.

Tävlingen livestreamas på Biljardpalatset Youtube och Cuescore.com.

Skribent: CK

Biljard för äldre