Sven Junghagen ny ordförande för CK

13 JAN 2022 10:56
På måndagens styrelsemöte lämnade carambolekommittén förslag på en ny ordförande, Sven Junghagen, vilket godkändes av förbundsstyrelsen.
  • Uppdaterad: 13 JAN 2022 10:56

Victor Kalita som varit ordförande för CK i några år meddelade i höstas att det nu var dags för någon annan att axla den rollen. Sedan dess har ett arbete pågått med att hitta en ny ordförande. Sven har varit medlem i CK sedan i somras och vi är nu glada att välkomna honom som ordförande. Sven är även vice ordförande i förbundsstyrelsen.

Grenkommittéerna är utsedda av förbundsstyrelsen för att arbeta med respektive grens utveckling och tävlingsverksamhet. Kommittéerna ansvarar själva för sin sammansättning och nya medlemmar i respektive kommitté fastställs av förbundsstyrelsen.
Uppdragsbeskrivning för grenkommittéerna hittar ni här

Vi återkommer inom kort med mer information om det kommande arbetet, sammansättningen av CK, osv.

Ett stort tack till Victor för allt det arbete du har lagt ner under dina år som ordförande!

CK består nu av:
Sven Junghagen, ordförande
David Pennör
Rikard Ljung
Victor är kvar som adjungerad i CK för överlämning till Sven.
Skribent: Carambolekommittén

Biljard för äldre