Hoppa till sidans innehåll

Biljardgalan


Svenska Biljardgalan 2021 genomförs i samband med Förbundsstämman den 2 april i Stockholm. Vi återkommer med mer information och plats och tider. 

Utmärkelserna avser år 2021. Det är fri nominering i sju av kategorierna. För att rätt vinnare ska kunna utses är det viktigt att du motiverar varför du anser att personen eller föreningen är värd att vinna priset. Nominera senast den 31 januari via det här formuläret
 
 
Det finns sju kategorier att nominera i:
Årets förening
Årets förening är en förening med en stark föreningskänsla och samhörighet. Föreningen har under året gjort något som främjar biljardsporten i Sverige.
 
Årets tävlingsarrangör
Nominera en arrangör som gör det där extra på tävlingsarrangemangen. En arrangör som bjuder på trevliga och väl arrangerade tävlingar. Priset kan tilldelas förening eller enskild person.
 
Årets ledare 
Ett pris för att lyfta det goda ledarskapet. Ledaren ska stötta och locka fram det bästa hos deltagarna och vara hängiven sin uppgift som ledare i sin förening.
 
Årets eldsjäl
Nominera en ideell person som har ett brinnande engagemang i sin förening. Eldsjälen är en person som alltid finns på plats, ställer upp och gör skillnad utan att ha egen vinning i det han/hon gör. En person som gör biljardsporten bättre för andra.
 
Årets spelare totalt
Kan vara en spelare som har stått för en stor prestation, har utvecklats mycket under året, etc.
 
Årets Junior
En junior som har utmärkt sig särskilt under året.
 
Årets Komet
En spelare som under året har visat resultat på högre nivåer än tidigare och har stor potential för utveckling inom sporten.

Efter nomineringstidens utgång kommer förbundsstyrelsen att välja ut tre nominerade i varje kategori och presentera dessa på hemsidan. De tre nominerade i varje kategori kommer att bjudas in till galan. Förbundsstyrelsen utser en vinnare i varje kategori utifrån de nomineringar som har kommit in. Förbundsstyrelsen har rätt att själv nominera pristagare i de olika kategorierna. 
 
På galan kommer även pris till årets carra, poolare och snook att delas ut. Nytt för den här galan är att respektive grenkommitté kommer att utse tre nominerade och en vinnare i dessa kategorier. Priset tilldelas någon som under året har gjort något inom grenen som sticker ut.

Frågor? Kontakta This is a mailto link

Biljardgalan arrangerades för första gången under 2018 och är tänkt att bli en återkommande tradition varje år. Den ersätter det tidigare priset som delades ut av styrelsen till Årets spelare. Istället vill vi nu belöna och uppmärksamma både spelare och föreningar inom ett antal olika kategorier.

Uppdaterad: 09 JAN 2019 15:42

Carambole

Pool

Snooker

UngBiljard

Biljard för äldre

Biljardgalan

Facebook  Instagram

Tillsammans för fler i rörelse

Riksidrottsförbundet

 sisuidrottsutb

Postadress:
Svenska Biljardförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
116 64 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46707511287
E-post: info@biljardforbunde...