Snooker VM startar med en superrysare

11 APR 2011 21:02
Regerande världsmästaren Neil Robertson mot China Open mästaren Judd Trump. Kl.1100 på lördag drar det igång och inledningsmatchen är den mest spektakulära
någonsin. Två vänsterhänta attackspelare drabbar samman och det kan bli en makalös match!
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:16

Neil Robertson går in i The Crucible Theater med sikte på att gå hela vägen i biljardens verkliga maratonlopp. Superkaxige 21-åringen kommer in med maxat självförtroende efter den mäktiga finalsegern mot Mark Selby i Beijing för två veckor sedan. Matchen spelas i bäst av 19 frames, i två delar och avslutas med start kl.20.00. Hela VM och i stort sett varje boll bevakas live i Eurosport 1 och 2. Finalens upplösning är som brukligt sent första måndagen i Maj.

Övriga, startande matcher dag 1 och vilka spelas klart under söndagen är följande:

Jamie Cope – Andrew Pagett

Ali Carter – Dave Harold

Mark Williams – Ryan Day

Shaun Murphy – Marcus Cambell

En liten teaser bara, vi skall snacka form, odds, kuriosa och förutsättnigar ett bra tag framöver.

Hälsningar från er  biljardsköldis

Skribent: Kim Hartman