Drömmen om 460 gånger fläsket!

13 APR 2011 09:43
Här har ni honom, Dominic Dale till drömoddset 460/1
  • Skapad: 13 APR 2011 09:43

Jaha och hur skall ett sådant under inträffa undras det så klart. Tja, jag tycker det ser ut som rena drömlottningen. Möter Ronnie O’Sullivan i första och ni som hänger med vet ju att den mannen har Problem.

Kommer han till start? Ja det gör han, han vågar inte annat nu när Barry är boss.

När går matchen? Det är bra viktigt att tänka på nu när ”Silly Sully” har delad vårdnad om kidsen, i alla fall vara ”bästa pappan” varannan helg.

Exet är en sviken tigerhona och domstolsbeslutet var stenhårt, bränner Ronnie uppgörelsen, ja då kan han börja skicka vykort i stället.

Toppform är ingen kanin i trollis höga hatt!

Alla med ögon i skallen måste ha noterat att O’Sullivan är helt ur slag, om man aldrig

tränar och ständigt fajtas med den gamla tigergumman, ja då är VM titel nr.4 långt borta. I åttondelen möter vår hjälte antingen Snookersmurfen eller ”liraren” Marcus Cambell. Vem det blir kvittar, peanuts när man väl är förbi O’Sullivan.

Rysarkvarten

Det blir inte John Higgins emot, han åker rakt ut mot mannen här nedan Stephen Lee!

Bamse är i storform och har dessutom gått ned 1,5 kg. Kvartsfinalen blir stentuff och sköldis analys är att 138,5 pannor ändå är en hel del att frakta runt. Det blir soppatorsk i frame nr.24.

Draksemin

Vi skippar analysen mellan walesarna Williams och Dale, poängen är att vi är i semi och vår grabb står nu i högst 12 ggr. Dags att sälja en bit på färskvarubörsen Bet Fair.

Lyssna här!

och kolla här

Sködis säger go Dale go for it!

Skribent: Kim Hartman

Biljard för äldre