Hej, jag heter Kim!

12 APR 2011 08:09
I den här spalten är man alltså biljardsköldpadda och anledningen till det är många, dessutom är det praktiskt när man vill vara i fred.
Man drar sig tillbaka, hänger ut skylten – ”bor inte här” och spelar gråsten.
  • Skapad: 12 APR 2011 08:09

En sak måste rättas till innan vi drar i gång, vi har en Mås på banan och det funkar inte. Jag kan inte titta uppåt, kommer alltså inte att ha någon koll och måste ”noja” mig över att få en skitblaffa rakt i planeten.  Det går bara inte!!
Han får numera vara Haren, ev. Mås – eller Påskhare, då har vi lite bättre koll och han kan få rusa omkring hur mycket han vill.

Otroligt aktiv är han, nästan så man undrar om Bf betalar en morot raden och nyttig är han, jag är honom på spåren och det är bara nyligen som jag kravlade över en lämning (ev.harskit) som luktade Proffe. Proffe tänkte jag, hmmm – luktar 80-81, fin årgång tycker jag. Aromen satte fart på minnnet och jag blev kvar ett bra tag.

Bra story tyckte jag, sjutton vad Niklas minns. Proffe och Pålle Fagernäs stod bägge i 1.85 vad gällde att vara katastrofförst nedför den nya konstruktionen, övriga världen stod i 3 ggr. Jag blev kvar så länge att jag mindes rysaren Proffe – Sjöberg – Sternberg från 1964 och vi skall dra den vid tillfälle, men nu skall det handla mer om nyss och straxt!

Det här är nyss!

Prezes WPBSA gratuluje Kacprowi Filipiakowi

Den här lille 16 årige flärpen från Polen ställde till största skrällen i europas snookerhistoria genom att fälla englands Michael Lesliey med 6-3 i finalen av U21 EM. Första utlandstävlingen, kravlade sig vidare som fyra i gruppspelet, seedad nr. 31 i knockouten och går och vinner hela …….! Bra odds på det kan man tänka och är dessutom klar för att prova protouren nästa år. Polen gick dessutom till final i lag EM och kvalade in till World Cup i Bangkok andra veckan i Juli.

Vad är det som händer ??!

Det här är next!

Vi återkommer om det snarast, trött nu.

Er biljardsköldis

Skribent: Kim Hartman