Följ sidan "Informationssida med anledning av Coronaviruset"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Informationssida med anledning av Coronaviruset

På den här sidan kommer vi att samla information och nyheter angående coronaviruset (Covid-19).

Svenska Biljardförbundet (SBF) följer löpande den utveckling som sker gällande coronaviruset (covid-19) och fattar beslut utifrån aktuell situation.

Alla tävlingar sanktionerade av SBF är inställda 19 mars - 30 april.
Förhoppningen är fortfarande att kunna avsluta säsongen. Information kommer.

Vi rekommenderar alla föreningar att se över sin egen verksamhet för att minska smittorisken.

Viktiga länkar:
Folkhälsomyndighetens hemsida,  www.folkhalsomyndigheten.se
Regeringens hemsida,  https://www.regeringen.se/
Riksidrottsförbundets samlingssida om Coronaviruset och idrottsrörelsen.
RF.se/corona med svar på vanliga frågor
Folkhälsomyndighetens riskbedömningsverktyg för evenemang

I takt med att SBF publicerar nyheter fylls nyhetslistan nedan på.

--------------------------------------------------------------------------------------

(2020-04-01 16:34)
Alla tävlingar och matcher ska ställas in eller skjutas upp. Det är Folkhälsomyndighetens nya rekommendationer med anledning av förbudet mot sammankomster med fler än 50 personer.

(2020-03-31 12:42)
Folkhälsomyndigheten lämnade förra veckan beskedet att idrott och träningsaktiviteter kan fortsätta, men försiktighetsåtgärder bör vidtas. Träning utomhus är att föredra.

(2020-03-31 12:28)
Regeringen har tagit beslut om ett förbud mot allmänna sammankomster med fler än 50 personer. Förbudet gäller tills vidare.

(2020-03-19 17:30)
Efter löpande utvärdering av situationen de senaste dagarna beslöt idag förbundsstyrelsen att tillfälligt pausa tävlingsverksamheten till och med 30 april. Förhoppningen är fortfarande att kunna avsluta säsongen som vanligt.

(2020-03-17 17:29)
Biljardförbundet fortsätter att följa myndigheternas rekommendationer om att inte stänga ner mer än nödvändigt. Planerade tävlingar ska därför hållas i den mån det är möjligt, men förbundsstyrelsen utvärderar utvecklingen dag för dag.

(2020-03-15 11:39)
Nya föreskrifter från Folkhälsomyndigheten – styrelsemöte på måndag

(2020-03-12 18:42)
Förbundsstyrelsen gör i nuläget bedömningen att de tävlingar som är planerade i helgen fortfarande ska arrangeras. Vi följer dock noga utvecklingen och kommande tävlingar kan komma att ställas in.

Filtrera nyheter

År Månad