Föreningsenkät - 1 år med corona

21 APR 2021 11:56
RF arbetar löpande med att kartlägga idrottens utmaningar kopplade till corona. Hjälp till och svara på enkäten så att RF får en bild av biljardföreningarnas utmaningar och framtida behov.
  • Skapad: 21 APR 2021 11:56

I enkäten kan ni beskriva er förenings vardag och verklighet genom krisen. Enkäten har fasta svarsalternativ och tar cirka 10 minuter att fylla i. Era svar är viktiga för att RF ska få rätt bild av olika idrotters utmaningar och framtida behov.

Enkäten finns i IdrotOnline. Använd dina vanliga inloggningsuppgifter till IdrottOnline för att fylla i enkäten.
Behöriga att fylla i enkäten är de som är markerade med rollerna Ordförande, Kassör, Idrottsmedel firmatecknare, LOK-stödsanvarig firmatecknare eller Huvudadministratör.
Om du har någon av ovanstående roller hittar du enkäten under fliken Enkäter.

Svara på enkäten senast den 2 maj.

Skribent: SBF

Biljard för äldre