Föreningsenkät corona från RF

20 JAN 2022 16:45
För att identifiera idrottens utmaningar under tiden med coronapandemi och restriktioner har Riksidrottsförbundet skickat en enkät till samtliga idrottsföreningar. Din förenings svar är viktiga!
  • Uppdaterad: 20 JAN 2022 16:45

Riksidrottsförbundet arbetar fortlöpande med att identifiera idrottens utmaningar under tiden med coronapandemi och restriktioner. För att tydligare kunna beskriva idrottsföreningars situation så ber vi er svara på den enkät som RF har tagit fram.

Enkäten tar cirka 5–10 minuter att fylla i. Era svar är viktiga för att ge en rättvisande bild av idrottsrörelsens utmaningar under denna period. Tack på förhand!

• Enkäten finns i IdrottOnline. Använd dina vanliga inloggningsuppgifter till IdrottOnline (Idrotts-ID eller personnummer) för att fylla i enkäten.
• Behöriga att fylla i enkäten är de i IdrottOnline registrerade rollerna Ordförande, Kassör, Idrottsmedel firmatecknare, LOK-stödsansvarig firmatecknare eller Huvudadministratör.
• Du hittar enkäten i inloggat läge i menyn högst upp under fliken Enkäter, eller genom att klicka på den här länken
• Enkäten innehåller frågor inom huvudområdena verksamhet och medlemmar, ekonomi och stöd samt övriga frågor.

Enkäten är öppen fram till den 13 februari.

Biljard för äldre