Föreningsenkät om ekonomiska konsekvenser

16 APR 2020 14:45
RF har idag öppnat en enkät där alla RF-anslutna föreningar får ge sin bild av coronakrisens konsekvenser på ekonomi och verksamhet. Enkäten är ett viktigt underlag till RF:s dialog med regeringen och kommuner för kommande stödinsatser.
  • Skapad: 16 APR 2020 14:45

Enkäten är inte en ansökan om bidrag.

• Enkäten finns i IdrottOnline. Använd dina vanliga inloggningsuppgifter till IdrottOnline för att fylla i enkäten.
  • Behöriga att fylla i enkäten är de som i IdrottOnline är registrerade med rollerna Ordförande, Kassör, Idrottsmedel firmatecknare, LOK-stödsansvarig firmatecknare eller Huvudadministratör.
  • Tänk på att svaren du lämnar ska spegla situationen i hela din förening.

Här hittar du enkäten
Om du har en av ovanstående roller som ger behörighet att svara på enkäten hittar du enkäten via fliken Enkäter i toppmenyn. En länk till enkäten har även skickats ut till de i föreningen med behörighet att svara på enkäten.

Läs mer om hur ni fyller i enkäten på RFs hemsida (länk)