Anmälan till tävlingar via BiljardOnline

08 NOV 2010 14:55
Till kommande tävlingar har vi nu aktiverat ett anmälningsformulär på BiljardOnline.se. Första gången ni skall anmäla er till en tävling måste ni först registrera er
  • Uppdaterad: 08 NOV 2010 16:52

- Gå till www.biljardonline.se
- Välj den tävling ni är intresserad utav
- Nu ser ni kortfattad info om den tävlingen. Klicka er vidare på ”announcement” - Här ser ni nu anmälningsformuläret. I texten över formuläret ser ni ”click here” för att registrera er första gången.
- Nu kommer ni till ett nytt formulär som ni fyller i och sedan klickar på ”submit” - En bekräftelse på mail har nu skickats på att registreringen är mottagen.
- Inom kort får ni nu ett nytt mail med bekräftelse på era uppgifter. När ni fått detta mail kan ni sedan anmäla er till tävlingarna genom formuläret under ”announcement”

Efter ni registrerat er anmäler man sig på följande sätt.
- Gå till www.biljardonline.se
- Välj den tävling ni är intresserad utav
1. Fyll i ert Player ID och klicka på ”Check Player ID”, det mesta av era uppgifter fylls då i automatiskt.
2. Fyll i mail och lösenord
3. Kryssa i den lilla rutan längst ner till vänster 4. Klicka ”submit
- En bekräftelse på mail har nu skickats på att anmälan är mottagen.
- Under ”Participants” finns nu ert namn med för den tävlingen.

Anledningen till att vi valt denna lösning med registrering är att varje spelare får då ett användarkonto med lösenord. Detta med tanke på att i framtiden ha möjlighet att lägga till funktioner som att editera sin profil, betala startavgift online vid anmälan etc.

PS! Ni kan även nu registrera er även om ni inte skall anmäla er till någon tävling

Skribent: Kurt Roos