Foto: Kurt Roos

Bairaq & Fahran till VM

12 OKT 2011 17:31
Rankingtrean Bairaq Al Urfy och den ständige ettan Farhan Mirza representerar
Sverige vid VM i Indiska storstaden Bangalore.
  • Skapad: 12 OKT 2011 17:31

VM spelas under tiden 27 nov. – 3 december och skulle urspungligen ha arrangerats av Bahrain. Farhan är nästan på plats allaredan, dvs. han är i sin gamla hemstad Lahore där stort bröllop har förekommit.

Dyningarna efter detta har nu lugnat sig och Farhan kommer att ansluta till den Pakistanska truppen och deras träningsläger inför VM.

BairaqSM2011

Bairaq tränar hårt på hemmaplan inför den genomkörare som väntar 17 oktober på Cirkus i Köpenhamn. Som tidigare nämnts är Bairaq uttagen som Sveriges representant vid Nordic Invitational 17-18 och möter i första omgången ”the one and only” Steve Davis! Övriga storfräsare i startfältet är Mark Williams, Mark Selby samt Shaun Murphy. Robin Hull representerar Finland,  Rune Kampe och Allen Norwak är Danmarks bidrag. Undertecknad är på plats som domar reserv för Mikaela Tabb och kommer att leverera resultat och kurisoa när dammet väl lagt sig i cirkusmanegen.

Skribent: Kim Hartman