Belan , en grabb av rätta virket!

09 MAR 2012 21:12
Vem kunde tro att Belan skulle kämpa sig till tre segrar och gå vidare ur gruppen?
Inte jag i alla fall och inte var det mycket som skiljde i slutspels matchen mot rutinerade Österikaren Alexander Gauss (20). Alexander vann två frames efter kamp om sista svart och
med lite flyt kunde Belan faktiskt gått vidare till sextondelen, nu blev det 1-3 till slut.
  • Skapad: 09 MAR 2012 21:12

I övrigt kan sägas att Europamästerskapet är rekordartat med 76 spelare från 26 länder, med många intressanta unga juniorer från blåbärsnationer som Sverige, Ukraina, Israel, Malta och Polen med i slutspelsfasen. Länder som saknades, var Island, Norge ,Danmark och Holland. Hela 192 gruppspelsmatcher  samt två slutspelsomgångar avverkades under de inledande tre dagarna och på lördag är det dags för lag EM att ta sin början. Sverige avstod deltagande och väljer att lägga krutet på individuella EM i Lettland under första veckan av Juni.

Skribent: Kim Hartman