BiljardOnline.se

21 SEP 2010 15:52
Tillsammans med EPBF utvecklar SBF en webbaserad tävlingsmodul. Denna version kommer även att ligga till grund för EPBF:s nästa generation av denna lösning som använts i många år för EM och Eurotouren.
  • Skapad: 21 SEP 2010 15:52

Besök BiljardOnline.se för att se information om kommande tävlinga, anmälan, anmälda, resultat, spelarprofiler etc.

I början implementerar vi pool och snooker, efter årskiftet är planen att vi skall införa även carambole i systemet.

Nu i dagarna kommer systemat att uppdateras med resultaten från de redan spelade tävlingarna denna säsong. Under archive kommer ni kunna se alla matchresultat, spelscheman och resultatlista för den tävling ni väljer. Under Din spelarprofil kommer de matcher Du spelat att synas.

Redan nu uppdateras de anmälda för det kommande tävlingarna på siten. Inom kort kommer man att via ett formulär kunna anmäla sig till de aktuella tävlingarna. Första gången man skall anmäla sig kommer ni att behöva fylla i ett formulär för registrering samt få ett lösenord.

Ett automatiskt rankingsystem är även under utveckling där tanken är att direkt efter avslutad tävling så skall den uppdateras.

Tanken är att i framtiden så finns tävlingskalendern för säsongen på denna sida. När tävlingar aktiveras för att ta emot anmälningar kommer det upp på sidan BiljardOnline.se.

Utseendet på sidan kommer vi att arbeta mer med när funktionerna väl är på plats.

Vi hoppas att spelare, allmänhet och media i och med detta lättare skall hitta resultat och information om tävlingar och spelare.

Skribent: Kurt Roos