Biljardexperten AB fortsätter stödja Svensk biljardsport

01 OKT 2013 14:51
Svenska Biljardförbundet är glada över att Biljardexperten AB fortsätter vara Svensk biljards huvudsponsor för det kommande fem åren.
  • Skapad: 01 OKT 2013 14:51

Gemensamt fokus från båda parterna kommer att ligga på barn och ungdom. Tillsammans kommer Svenska Bilardförbundet och Biljardexperten AB arbeta för att stödja barn- och ungdomsidrotten och göra idrotten mer tillgänglig för dessa.

Biljardexperten AB blir också en viktig partner för de Svenska Mästerskapen och förbundets satsning på att få idrotten att synas mer bland allmänhet och i media.

Utöver det kommer även Biljardexperten AB fortsätta stödja landslaget, Team Sweden samt Swedish Interpool Tour.

Det totala värdet av detta samarbetsavtal är det största som tecknats för Svensk biljardsport. Glädjande är att båda parter är överrens om att se långsiktigt och arbete tillsammans för en positiv utveckling av idrotten.

Skribent: Kurt Roos