Biljardexperten stödjer svensk biljard

14 JAN 2011 16:43
Svenska Biljardförbundet tecknade idag ett nytt avtal med vår huvudsponsor Biljardexperten AB som sträcker sig över tre år, värt ca 300 000 kr för svensk biljard.
  • Skapad: 14 JAN 2011 16:43

Båda parter har under en längre tid fört samtal främst om hur vi tillsammans kan arbeta för en tillväxt inom Svensk Biljardsport. Parterna är överrens om att göra gemensamma insatser som främjar bredd, dam- och juniorklasserna. Utöver detta innehåller det nya avtalet även ett stöd för Team Sweden.

Det har tagit lång tid att sluta detta avtal, men i gengäld har vi nu med gemensamma insatser ett avtal som främjar Svensk biljard och som båda parter gemensamt kommer att arbeta för. Detta är den samlade uppfattningen när avtalet idag signerades av Mikael Kopriwa, VD Biljardexperten AB och Svenska Biljardförbundets ordförande Kurt Roos.

Skribent: SBF