Blomdahl & Pennör i samma grupp

09 JUN 2011 19:38
David Pennör och Torbjörn Blomdahl hamnade i samma grupp i EM i 3-vallars carambole. EM spelas i Porto, Portugal den 16-19 juni dit Sverige har skickat två spelare för att delta, SM- finalisterna Torbjörn Blomdahl och David Pennör.
  • Skapad: 09 JUN 2011 19:38

Otroligt nog av totalt 32 spelare så hamnade de i samma kvalgrupp tillsammans med Raimond Burgman, Holland och Torsten Frings, Tyskland.De två bästa i varje grupp går vidare till 16-delsfinalerna. Torbjörn har god chans att gå vidare men även David, om formen håller i sig, kan gå vidare. David har under våren spelat mycket bra i de svenska rankingtävlingarna med ett snitt på 1,28 och leder komfortabelt Elit-klassen och har visat att han har blivit bättre än i fjol. David kan mycket väl överraska under EM! Regerande Europamästare är Dick Jaspers, Holland. Vi håller tummarna för våra svenska deltagare och hoppas att de spelar riktigt bra!

För mer info, gå in påeurobillard.org och klicka på EM eller gå in på kozoom.com.

Skribent: David Tranér