Hoppa till sidans innehåll

Chamat back on track

19 OKT 2014 16:11
Marcus Chamat stod högst upp på prispallen i säsongens andra deltävling av Swedish Interpool Tour som spelades i Malmö. Denna gång var disciplinen 10-ball och 52 spelare kom till start.
  • Skapad: 19 OKT 2014 16:11

Inga större överraskningar bland resultaten denna tävling, när vi var framme vid kvartsfinalerna var i stort alla favoriterna fortfarande kvar i racet.

I en mycket välspelad semifinal mot Andreas Gerwén segrade Marcus med siffrorna 8-6. I finalen stod sedan klubbkompisen Tomas Larsson för motståndet, Tomas som i sin semifinal besegrade Jim Chawki. 

I finalen gjorde Tomas Larsson ett par misstag för mycket för att kunna rå på en välspelande Marcus Chamat. Efter en jämn inledning kunde Marcus gå ifrån och vinna med 8-4.

Marcus Chamat som nu åter igen gör en heltidssatsningen på biljarden efter ett sabbatsår förra året, visar att han nu är mentalt redo till 100%. Nordisk mästare samt en 3:e och en 9:e plats på Euroturen efter sommaren och nu seger i Malmö. Marcus is back on track...

En nyhet från och med denna tävling är att Videomaskinen AB producerar och sänder slutspelet på söndagarna från SPT1000 live och med bra kvalitet direkt via Youtube. Matcherna samt en del intervjuer kommer att finnas sparade på http://www.youtube.com/channel/UCMp7HVKR5_QdC3aAXGMXcGw.

Alla resultat från tävlingen hittar ni som vanligt på BiljardOnline

Skribent: Kurt Roos

Carambole

Pool

Snooker

UngBiljard

Facebook  Instagram

Tillsammans för fler i rörelse

Riksidrottsförbundet

 sisuidrottsutb

Postadress:
Svenska Biljardförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
116 64 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46707511287
E-post: info@biljardforbunde...