Chamat har landat i Dubai

10 FEB 2012 08:55
Dags för årets första VM. Marcus Chamat har landat i Dubai för några dagars träning med Mika Immonen inför årets VM i 8-ball som spelas i Fujarah.
  • Skapad: 10 FEB 2012 08:55

Tävlingen pågår mellan 12-17 februari och kan följas på:
www.world8ballchampionship.com och www.wpa-pool.com

Det är en tänd Chamat som ser fram emot detta VM i 8-ball som inleder en häktisk vår och sommar av internationellt tävlande. Trots att det nu vart ett par månaders uppehåll med internationella tävlingar så känns det som den starka höstformen fortfarande finns där enligt Marcus. Marcus som stod för flera vassa insatser andra halvåret 2011 som tog honom tillbaka till topp-10 på Europarankingen.

Även Kevin Zarekani spelandes för Iran men boende i Göteborg finns på plats för att försvara sin femte plats från föregående år. Var Kevin står i år är svårare att säga då han tävlat sparsamt i Sverige sista tiden. Men få spelare som är så stabila i grunden som Kevin, alltid svårslagen.

Skribent: Kurt Roos