Chamat vinner igen

17 NOV 2014 08:44
Denna helgen spelades det den tredje omgången av Swedish Interpool Tour på Kville biljard i Göteborg. Disciplinen var 8-ball med 53 startande.
  • Skapad: 17 NOV 2014 08:44

Till andra dagens spel var de flesta favoriterna med. Det var många jämna matcher och flera spelare hade problem med sprängningen. Till semifinalerna så fanns det en skräll, Adrian Weiss var en av de fyra som var kvar men i semifinalen mot Andreas Gerwén hade han inte mycket att sätta emot och Andreas vann med 8-0.
I den andra semifinalen möttes Christopher Koba och Marcus Chamat, det var en jämn match och Marcus lyckades med att spränga i en boll vid 7-7 (det var endast den tredje sprängningen som det gick boll i) och Marcus rensade av för vinst.
I finalen Var det återigen Marcus Chamat som stod högst upp på pallen efter en jämn match mot Andreas Gerwén och återigen blev det en 8-7 match under dessa dagar.
Skribent: Magnus Andersson