Chawki the champion

21 MAR 2011 14:12
Efter att krutröken skingrats i Stockholm på söndagen stod Jim Chawki, BK Milen som segrare i den sista deltävlingen av Swedish Pool Tour. Segern innebar också att Chawki vann touren 2011 före Jan Lundell, BK Flamingo som hade greppet inför den sista tävlingen.
  • Skapad: 21 MAR 2011 14:12

I en av de bästa matcherna som spelats på svensk mark denna säsong fick Marcus Chamat se sig besegrad i finalen med siffrorna 7-5. En bollmiss på hela matchen, en väldigt avgörande sådan då Marcus Chamat fick en grov kas på egon när han skulle rulla i en lätt boll.

Sextiotre spelare deltog i den avslutande tävlingen av Swedish Pooltour på Biljardpalatset i Stockholm. Biljardförbundet tackar hallarna, Biljardexperten och W Ambulance som gjort denna tour möjlig.

Uppdaterade rankinglistor kommer inom kort.

Skribent: Kurt Roos