Chinas Minne är ej sanktionerad

14 SEP 2010 08:13
Pga bristande omdömme och ansvarstagande vid arrangemanget av tävlingarna i klassen 40+ kommer inte Svenska Biljardförbundet att bevilja sanktion för tävlingar arrangerade av Gefle SB under en tid framöver. Detta innebär att tävlingen Chinas minne ej längre står med i tävlingskalendern och har ej heller sanktion.
  • Uppdaterad: 15 SEP 2010 18:20

Sanktionerad tävling innebär att spelaren kan förvänta sig att tävling genomförs korrekt, spelaren är dessutom försäkrad vid färd till och från tävling samt under tävling.

För er som deltar i osanktionerade tävlingar som inte är undantagna (lokala hcp-tävlingar) skall vara upplysta om att enligt de grengemensamma tävlingsbestämmelserna kan utdömas disciplinära åtgärder om samma spelare eller klubb ämnar deltaga i sanktionerade tävlingar eller lagspel.

Skribent: SBF