Hoppa till sidans innehåll

Eksell trappar ned

22 MAJ 2012 15:29
Detta är ett brev som riktar sig till styrelsen för Svenska biljardförbundet, men även till landslagsspelarna och övriga biljardsverige.
  • Uppdaterad: 22 MAJ 2012 17:34

Jag tillträdde som förbundskapten strax innan EM i Prag 2004. Jag har under åren besökt 17 olika EM-arenor och representerat de olika klasserna; Herr, Dam, Rullstol, Junior, Ungdom, Flick och Senior vid 45 olika tillfällen. Jag har haft förmånen att bevittna inte mindre än 1847 svenskmatcher och glädjen att se 1095 vinster i EM-sammanhang. Vi har under åren gått igenom stora framgångar och svidande nederlag, vi har skrattat och gråtit tillsammans, många hårda ord har sagts och väldigt mycket beröm har delats ut. Med andra ord så har det varit ett sunt klimat där alla viljor har fått chansen att komma till tals. Jag har under de senaste åren sett en mycket positiv utveckling inom svensk landslagsbiljard, då främst tack vare projektet ”Team Sweden”. Jag vill passa på att applådera och tacka de spelare och ledare som hade modet att sjösätta projektet och har viljan och kunskapen att se till att det fortsätter att utvecklas mot de mål som vi har satt upp.

Jag vill tacka alla spelare som jag haft förmånen att representera under alla de olika turneringar och evenemang som jag har varit ansvarig ledare för. Jag vill även tacka förbundet för det förtroende och den förståelse som ni har haft för mig under åren. Jag vill också tacka de ledare som jag har arbetat närmast; Kurt Roos och Thomas Stadler, utan er så hade jag aldrig orkat så länge som jag gjorde…

Som ni säkert redan har förstått så är detta ett avskedsbrev, inte från sporten som jag älskar  och inte kan leva utan, utan från posten som förbundskapten. Mina batterier är just nu helt urladdade och jag känner att jag inte har mer att ge i den rollen. Om detta är permanent eller under en period, det får tiden utvisa. Jag är övertygad om att vi har duktiga ledare i leden som kan ta över och jag önskar min efterträdare all lycka!

 
Med vänliga hälsningar:

Tom Eksell

Skribent: Tom Eksell

Carambole

Pool

Snooker

UngBiljard

Facebook  Instagram

Tillsammans för fler i rörelse

Riksidrottsförbundet

 sisuidrottsutb

Postadress:
Svenska Biljardförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
116 64 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46707511287
E-post: info@biljardforbunde...