Europatvåa

11 NOV 2012 11:56
Damernas sista eurotourtävling för säsongen i Treviso, Italien slutade med en 9:e plats för Caroline Roos och med det en andra plats på europarankingen. Louise Furberg tog en 13:e plats och med det en 4:e eller 5:e plats på kommande uppdatering av rankingen.
  • Skapad: 11 NOV 2012 11:56

Båda tjejerna ville mycket mer denna tävling men spelet satt inte där till 100% denna helg. Men sett på hela säsongen har de presterat jämna bra resultat och visat att de hör till Europas bästa damer. Övriga svenskor på plats här i Treviso var Ann-Sofie Löfgren, Annika Nilsson och Jessika Nilsson. Alla resultat finns på eurotouronline.eu.

Vann denna tävling gjorde norska Martine Christiansen, till vardags boendes i Sverige. före Ina Kaplan, Tyskland.

Skribent: Kurt Roos