Farhan den förskräcklige mosar det mesta

02 OKT 2012 09:11
Topp 48 tävlingen i snoooker blev rena ”promenaden i parken” för Farhan Mirza som
först i finalen släppte ifrån sig ett endaste frame. Turneringen saknade ett antal toppspelare och i avsaknad av bl.a. Bairaq Al Urfy ,Mats Eriksson , Jim Johansson och Benjamin Mc Cabe, såg semifinalerna ut på följande sätt: Farhan Mirza – Suleman K.Salam, ett KBK derby där Farhan var omutlig och straffade alla misstag.
  • Skapad: 02 OKT 2012 09:11

Turneringen blev en stor framgång för femtonårige Belan Sharif som i kvarten vände 1-2 mot 5:e rankade Henrik Svedstedt och i semin mot årsbrodern och 4:e rankade Arpat Pulat var part i en rakt igenom välspelad match med moget taktiskt spel och starka framevändningar från Belan’s sida, vilket fastställde slutresultatet till 4-1.

Farhan var som sagt ett nummer för stor i finalen och största behållningen för undertecknad var kvittot på att Sverige för de närmaste fem åren har sin starkaste internationella ”line up” på juniorsidan någonsin.

Skribent: Kim Hartman