Final Ungdoms-SM

22 JUN 2020 16:52
Finalen av årets Ungdoms-SM spelas den 8 augusti på Biljardpalatset i Stockholm.
  • Skapad: 22 JUN 2020 16:52

Ungdoms-SM i pool inleddes med kvalspel på fyra orter i mitten av mars. Finalen var planerad till början av maj men på grund av corona var vi tvungna att skjuta fram den. Nu är nytt datum bestämt. Den 8 augusti ses vi på Biljardpalatset i Stockholm för att kora vinnare i klasserna: U16 pojkar, U18 flickor och U18 pojkar.

Vilka som är kvalificerade för finalen ser ni på Ung Biljards sida här på hemsidan.
Finalisterna får information om starttider, hotellbokning, osv via mejl.

Idrott är en viktig del av barn och ungdomars vardag och främjar hälsan. Folkhälsomyndigheten uppdaterade den 16 april de allmänna råden för idrottsrörelsen gällande ungdomar upp till och med 18 år. Under förutsättning att myndighetens råd följs har det sedan dess varit tillåtet att arrangera matcher och tävlingar för barn och ungdomar. Med bakgrund av detta känner vi oss trygga med att arrangera finalspelet i början av augusti. Vi följer självklart myndigheternas rekommendationer och råd och håller oss uppdaterade om vad som gäller.

Kontakta Sam Mubarak om du har några frågor, This is a mailto link