Fischers debut ljuset i öppningsdisciplinen

31 MAR 2014 14:12
Första disciplinen, 14-1 är färdispelat för det Svenska gänget. Placeringsmässigt för teamet ett ok resultat utan riktig topp. Larsson och Gerwén stötte på varandra i första slutspelsrundan där Larsson vann ett tight match med 125-11.
  • Skapad: 31 MAR 2014 14:12

Tyvärr förlust i nästa runda för Larsson mot Manuel Gama med lika tighta siffror, 119-125. Av herrarna slutade det med en 17:e plats för Larsson, Chamat och Sparrenlöv-Fischer.

IMG_1465

Utropstecknet efter första dagarnas spel är utan tvekan Christian Sparrenlöv Fischer som i sin debut i dessa sammanhang vann tre raka matcher. Både tysken Otterman och spanjoren Diaz besegrades.

Av damerna placerade sig Louise Furberg bäst med en 9:e plats. Varken damerna eller herrarna fick till något riktigt flyt i spelet. Men det är de inte ensamma om här. Borden är svårspelade och även spelare som Souquet, Alcaide m fl hade stora problem med förhållandena.

Nu laddar vi om inför tisdagens start av disciplinen 10-ball, redan kl 08:00 svensk tid är det första svenska i elden.

På följande länkar kan ni följa alla resultat poäng för poäng från alla turneringarna
- EM epconline.eu
- Eurotur herrar eurotouronline.eu
- Eurotour damer eurotouronline.eu/women

Enligt uppgift kommer alla matcher att streamas via kozoom.com

På biljardförbundets facebooksida kommer det att uppdateras med både bilder och annan information om vad som händer både på och utanför arenan.
facebook.com/biljardforbundet

Skribent: Kurt Roos