Fischer slog till

23 NOV 2015 08:30
Deltävling 3 av 8 i Swedish Interpool Tour spelades i Stockholm den gångna helgen. Segrade gjorde Christian Sparrenlöv Fischer efter fantastiskt spel i semi och final.
  • Skapad: 23 NOV 2015 08:30

Jim Chawki besegrades i semin med klara 8-3 och i finalen mot Fredrik Andersson gjorde Christian inga misstag och vann med övertygande sifffor, 8-2.

Runner up Fredrik Andersson närmar sig allt mer sin första seger på en SPT1000, sett till resultaten denna gång stod han för en kämpainsats där han segrade i många hårda och jämna matcher.

På tredje plats slutade Jim Chawki och Christopher Koba, båda tog sina högsta placeringar för säsongen.

På rankingen tog Christian Sparrenlöv Fischer ett stort steg uppåt i och med sin seger till fjärde plats. Allt jämt toppar Daniel Tångudd, följt av Tomas Larsson på andra plats och Tianfang Zhang på en tredje.

Nästa stopp för högsta klassen är i Gävle 19-20 december.

Skribent: Kurt Roos