Förbundstämma 2010 genomförd

24 JAN 2011 10:48
Under lördagen hölls förbundstämma 2010 på Täby Park Hotell i Stockholm. Ett 25-tal representantar från styrelsen och medlemsföreningarna hade slutit upp. Mötet hölls i god anda och mötet kunde i enighet fatta de beslut som var på agendan.
  • Skapad: 24 JAN 2011 10:48

Dagen inleddes med en kortare reflektion av förbundsordförande Kurt Roos om vad som hänt de två senaste åren. Var förbundet stod och vad som fokuserats på för att nå dit vi gjort idag.

Själva årsmötet avklarades sedan på mindre än två timmar. Kurt Roos valdes på nytt till två år som ordförande, liksom valberedningens övriga förslag valdes kandidaterna enhälligt.

Styrelsens tre propositioner diskuterades igenom på mötet. Med vissa formuleringsändringar röstades det sedan igenom. Mer om dessa kommer att finnas att läsa i protokollet som publiceras efter att det justerats av mötets protokolljusterare.

Dagen avslutades sedan med en fri diskussion under eftermiddagen där tankar inför framtiden luftades. Juniorer, marknadsföring, tävlingssystem och former tog upp en stor del av den tiden.

Styrelsen tackar alla ni som slöt upp och gjorde lördagen och årsmötet till en trevlig dag i god anda.

Skribent: SBF