Gerwén och Storm på väg till Qatar

16 JUN 2014 11:08
Årets VM i 9-ball som spelas 21-27 juni i Doha, Qatar har två svenska representanter bland det 128 spelarna som gör upp om årets mest prestigefyllda titel, world champion.
  • Skapad: 16 JUN 2014 11:08

På torsdag reser Andreas Gerwén och Tom Storm till Qatar för årets VM i 9-ball. En midsommar i stekande hetta minsta sagt, just nu är 45 grader varmt i skuggan.

Gerwén som är kvalificierade via sin ranking på Eurotouren gör sin debut på VM, men rutin finns från världsrankingevent som China Open och lag-vm. Tom Storm, som via sin guldmedalj på EM för 40+ har en spot på detta VM, saknar inte rutin på denna nivå även om det nu är några år sedan sist det begav sig.

En spännande midsommarvecka att se fram emot, där ni kan följa VM via gratis livestream producerat av Kozoom på http://live.qbsf.qa/en/

Skribent: Kurt Roos