Hellberg favorit som höll

09 NOV 2011 17:29
I Ranking 5 var 16 spelare anmälda. Vilket praktiskt antal deltagare!
Favoriter till segern var Patrik Hellberg, som har hallrekordet, Peteris Strazdins, som har ett stort spel i sig och Belan Sharif som väntar på sin första Klass 1-seger.
I första omgången gick mycket riktigt favoriterna vidare. Den svåraste matchen hade Patrik som mötte Magnus Åleby. Segern skrevs till 3-0, men siffrorna visar inte hur jämnt det egentligen var.
  • Skapad: 09 NOV 2011 17:29

Lottningen gjorde tyvärr att två av favoriterna möttes redan i kvartsfinalen. Patrik vann till slut över Peteris med 3-2.
Belan besegrade Nikos Dimitrakas med 3-1.

I semifinalerna möttes Belan Sharif och Patrik Hellberg. Patrik går segrande ur striden med 3-0.
I den andra semin möttes Mikael Jernström och Martin Linderoth. Mikael spelar lysande medans Martin suckar tungt.
Tills sist brottar Martin ned Mikael och vinner med 3-2.
Martin Linderoth och Patrik Hellberg således vidare till söndagens final.

Finaldagen:

Patrik vinner ganska enkelt med 4-0. Martin gjorde vad han kunde men Patrik var starkare idag.

Grattis Patrik Hellberg till segern!

Resultat!

Skribent: Johan Hansson