Hillvin historisk

15 NOV 2011 22:24
Stefan Hillvin, MCC, blev i helgen historisk då han vann den sista rankingtävlingen i klass ett södra i Helsingborg, vilket innebar att Stefan har vunnit SAMTLIGA rankingtävlar han ställt upp i på en och samma säsong!!! Ett stort grattis!
  • Skapad: 15 NOV 2011 22:24

Stefan var helt ohotad i Helsingborg och vann alla sina matcher i storartad stil med ett snitt på 0.73! Tvåa blev Per Hägg, MCC och trea Eladio Garcia, BKP. Noterbart är också att det kommer nya spelare inom 3-vallare, vilket är jättebra(!) som tex Cuong Hyunh från Malmö. Han gjorde ett helt godkänt resultat och blev 4:a med ett snitt på 0.6! Håller formen i sig för Stefan, så kan han vara en av de få spelare som kan hota stockholmarna i superfinalen i Malmö den 3-4 december! Både Henryk Kalita och Patrik Mathies, båda från Stockholm, är i ruskig form just nu! Må bäste man vinna!

Skribent: David Tranér