Inför årets EM Pool

31 MAR 2016 13:44
Årets stora biljardevent väntar runt hörnet. EM i pool med Eurotour för både herrar och damer direkt efter. 15 turneringar på 15 dagar med 195 spelare från 34 nationer!
  • Skapad: 31 MAR 2016 13:44

EC-Poster-2016-V4-WEB

Värd står Österrike och allt avgörs i alporten St Johan 2-16 april. Den Svenska truppen består av Marcus Chamat, Christian Sparrenlöv Fischer, Daniel Tångudd, Jim Chawki och Andreas Gerwén i herrklassen. På damsidan har vi Caroline Roos och Louise Furberg samt i rullstolsklassen Henrik Larsson.

En trupp där alla utom ungdomarna Christian och Daniel har medaljer sen tidigare på Senior-EM. Dock har de redan hunnit samlat på sig så mycket rutin att alla i truppen har kapacitet att ta medalj.

Följ hela EM på europeanpoolchampionships.eu , livestream kan ses till en mindre kostnad på kozoom.com , efterföljande Eurotours följer ni på eurotouronline.com och womeneurotouronline.com.

Uppdateringar från den Svenska truppen kommer att publiceras på Svenska Biljardförbundets facebooksida, facebook.com/biljardforbundet/.

Vi önskar hela truppen ett stort lycka till!

Skribent: SBF