Intensivt matchande

09 DEC 2013 09:11
En vecka, två länder och två tävlingar. UK Open i Telford inledde veckan och Eurotouren i Treviso avslutade veckan.
  • Skapad: 09 DEC 2013 09:11

I UK Open som spelas på tighta svårspelade bord visade alla tre svenskar fin form. Tomas Larsson och Andreas Gerwén kom på 9:e plats samt Christian Fischer på en 17:e plats. Tomas Larsson slog bl a ut Bruno Muratore på sin väg fram.

Efter en lång resdag på onsdagen anlände gänget till Treviso för årets sista Eurotour. På vägen anslöt även Senharip Azar till gänget.

0072

Gerwén fortsatte med sitt stabila spel på Eurotouren, vinst mot bl a David Alcaide (SPA). Till slut blev det en 17:e plats efter förlust i 16-delen mot Manuel Gama med minsta möjliga marginal, 8-7.

0024

Krigaren Senharip Azar stod för flera stabila insatser innan även han blev utslagen med misnta möjliga marginal, 8-7. En 49:e plats med mersmak.

0037

Rookien på touren Christian Fischer övertygar mer och mer. En fin 49:e plats i sin blott andra Eurotour. Med mer erfarenhet till hans talang så ser framtiden spänannde ut.

0008

Tomas Larsson som visat fin form och bra spel denna vecka hade inte marginalerna med sig. Två raka förluster men formen är där och han blir att räkna med i Stockholm kommande helg.

Skribent: Kurt Roos