Japansk revansch

21 SEP 2013 12:02
Sverige fick respass direkt i årets upplaga av World Cup of Pool. Japan fick revansch för nederlaget mot Sverige i förra årets lag-vm.
  • Skapad: 21 SEP 2013 12:02

I den legendariska boxningsarenan York Hall i London spelades årets upplaga av World Cup of Pool. Här har även flera klassiska Mosconi Cup spelats.

De svenska laget med Marcus Chamat och Andreas Gerwén ställdes i första matchen mot seedade Japan. Det blev en jämn tillställning i början av matchen och de följdes åt till 3-3. Efter det kom ett par avgörande misstag och japanerna Oi och Li-Wen kunde gå ifrån till seger 7-4. I rundan efter slog japanerna USA med 7-6, USA som ställt upp med Johnny Archer och Shane van Boening.

Tävlingen pågår fortfarande och kan följas på matchroompool.com samt högkvalitativ stream finns på pool.livesport.com.

Skribent: Kurt Roos