Joshua Filler kungen av Interpool Open Champion 2018

03 APR 2018 15:29
Joshua Filler, den 19-årige supertalangen från Tyskland, var den odiskutable vinnaren när Interpool Open 2018 avgjordes i Uppsala under påskhelgen.
  • Uppdaterad: 03 APR 2018 15:31

Copyright: Svenska Biljardförbundet

Filler tog hem segern inte bara i huvudtävlingen Interpool Open utan även i lördagens sidoevent 10-ball Challenge. Motståndare i bägge finalerna var Tomas Larsson från Gefle Cue Club, som trots spel i världsklass inte rådde på den unge tysken som spelade i en helt egen liga hela helgen.

Filler tar med sig en fin buckla och totalt ca €3900 i prispengar hem till Tyskland. Ingen dålig påskpresent och vi säger stort grattis till Joshua! Stort grattis även till Tomas Larsson som svarar för en fantastisk prestation med två andraplatser i stenhård konkurrens med spelare som Darren Appleton, Mika Immonen och Ruslan Chinakhov.

För ett mer detaljerat referat på svenska eller engelska, plus bilder från helgen, gå till sidan för Interpool Open 2018:

Skribent: SBF