Kåhlberg helgens man

23 MAJ 2011 21:30
Mikael Kåhlberg, BK Milen dubbel medaljör när SM i 8-ball och 10-ball spelades på Kville Biljard i Göteborg den gångna helgen. Överaskande för de flesta satte han alla på plats och vann SM-guld i 8-ball.
  • Skapad: 23 MAJ 2011 21:30

Kåhlberg, som tävlat sparsamt denna säsong, följde upp guldet i 8-ball med att på söndagen ta hem bronset i 10-ball. Han visade därmed att han absolut är att räkna med på den absolut högsta nivån.

Kevin Zarekani avslutar sin säsong med ännu ett SM-guld, denna gång i 10-ball. Kevin som haft sin absolut bästa säsong i pool hittills. Två SM-guld ett SM-silver och VM-femma som absoluta toppar. Förutom det alltid placerat sig högt i resultatlistorna. Mycket imponerande.

Stort grattis till alla medaljörerna. Alla resultat finns på www.biljardonline.se.

Skribent: Kurt Roos