Klart för finalspel i SM 3-vallare

31 JAN 2015 08:33
Efter den andra och sista speldagen för gruppspel i Malmö så bjöds inga större överraskningar. De seedade spelarna gjorde vad som krävs och är nu vidare till finalspelen under SM-veckan i Örebro i helgen.
  • Skapad: 31 JAN 2015 08:33

Finalspelen spelas till 40 med efterstöt. Blir det oavgjort så får spelarna göra varsin s.k. shootout, vilket innebär att den spelare som gör flest caramboler i sin stöt vinner och går vidare till semi. Nu på lördag spelas Nalle Olsson-Tran moc Tai, Torbjörn Blomdahl-Peter Palffy, David Pennör-Björn Lohmander och Peter Lohamnder-Torsten Svendsen.

Matcherna spelas på köpcentrat Krämaren mitt i centrala Örebro med början kl 09:30 på lördag  och kl 10:00 på söndag då semifinal och final sker. En del av matcherna visas på storbilds-TV utanför köpcentrat och SVT Sporten gör ett reportage på söndag, så välkomna!!!

Följ resultaten på cararambole-sm.se
Skribent: David Pennör