NM i 3-vallars carambole

19 SEP 2015 12:32
Den 2-4 oktober arrangeras äntligen ett nordiskt mästerskap i 3-vallars carambole i Köpenhamn, Danmark. Sista gången det mästerskapet hölls var någon gång vid slutet på 80-talet som var då väldigt uppskattat bland spelare och arrangörer.
  • Skapad: 19 SEP 2015 12:32

Inte minst publiken som fick chansen att se carambolen på världsnivå med tidens unge Torbjörn Blomdahl och pappa Lennart samt Mats Norén. Nu har de nordiska biljardförbunden gjort ett samarbete om ett NM som förhoppningsvis ska bli lika stor succé som förr och kanske permanent? Innan ens turneringen har börjat så är tävlingen högst uppskattat och efterlängtat bland spelarna och det förväntas bli storpublik under finaldagen! De 32 bästa spelarna i Norden gör upp om titeln och från Sverige deltar Mikael Nilsson, Nalle Olsson, David Pennör, Peter Lohmander, Björn Lohmander, Bo Gustavsson, Lars Ringby,Tomas Tullberg och Per Hägg.

Skribent: David Pennör