Napoleon is back

02 OKT 2011 18:20
Marcus "Napoleon" Chamat tvåa i Dynamic Eurotour Open i Eger, Ungern. Årets sista deltävling för Eurotouren. I och med finalplatsen klättrar Marcus Chamat till nionde plats på Eurotour-rankingen. Världens kanske hetaste spelare just nu Ralf Souqet demoliserade allt motstånd och vann sin tredje titel sista veckorna. Även tre av de fem senaste Eurotourerna har Souqet vunnit. Imponerande.
  • Skapad: 02 OKT 2011 18:20

Eger2

Markus Buck, Jayson Shaw, Marcus Chamat, Ralf Souqet

Marcus fortsatte prestera toppbiljard även i det två följande tävlingarna under Beassy Billiard Festival. En nionde plats i 9-ball World Class och en femte plats i 8-ball Top Gun. Sju dagar med tre turneringar och över en miljon svenska kronor i prispotten borgade för många heta matcher när alla Europas bästa spelare gjorde upp om titlarna.

Eger3

Arenan i Eger, Ungern