Hoppa till sidans innehåll

Nominera till Svenska Biljardgalan 2022

27 DEC 2021 14:20
I samband med förbundsstämman den 2 april anordnas Svenska Biljardgalan. Nu kan du nominera de du vill ska vinna pris på årets gala.
  • Uppdaterad: 27 DEC 2021 14:20

I samband med förbundsstämman den 2 april anordnas den tredje fysiska upplagan av Svenska Biljardgalan. Förra årets gala fick på grund av pandemin ett annorlunda upplägg där vi endast utsåg pristagare i tre kategorier samt delade ut Svenska Biljardförbundets Hedersutmärkelse. Nu är vi extra laddade på att kunna genomföra en riktigt gala igen.  
 
Nu har du möjlighet att nominera de som du tycker ska vinna pris på årets gala. Utmärkelserna avser år 2021. Det är fri nominering i sju av kategorierna. För att rätt vinnare ska kunna utses är det viktigt att du motiverar varför du anser att personen eller föreningen är värd att vinna priset.
 
Det finns sju kategorier att nominera i:
Årets förening
Årets förening är en förening med en stark föreningskänsla och samhörighet. Föreningen har under året gjort något som främjar biljardsporten i Sverige.
 
Årets tävlingsarrangör
Nominera en arrangör som gör det där extra på tävlingsarrangemangen. En arrangör som bjuder på trevliga och väl arrangerade tävlingar. Priset kan tilldelas förening eller enskild person.
 
Årets ledare 
Ett pris för att lyfta det goda ledarskapet. Ledaren ska stötta och locka fram det bästa hos deltagarna och vara hängiven sin uppgift som ledare i sin förening.
 
Årets eldsjäl
Nominera en ideell person som har ett brinnande engagemang i sin förening. Eldsjälen är en person som alltid finns på plats, ställer upp och gör skillnad utan att ha egen vinning i det han/hon gör. En person som gör biljardsporten bättre för andra.
 
Årets Komet
En spelare som under året har visat resultat på högre nivåer än tidigare och har stor potential för utveckling inom sporten.
 
Årets Junior
En junior som har utmärkt sig särskilt under året.
 
Årets spelare totalt
Kan vara en spelare som har stått för en stor prestation, har utvecklats mycket under året, etc.
 
Nomineringar ska vara inne senast den 31 januari. 
 
Nomineringar görs via detta formulär 
 
Efter nomineringstidens utgång kommer förbundsstyrelsen att välja ut tre nominerade i varje kategori och presentera dessa på hemsidan. De tre nominerade i varje kategori kommer att bjudas in till galan. Förbundsstyrelsen utser en vinnare i varje kategori utifrån de nomineringar som har kommit in. Förbundsstyrelsen har rätt att själv nominera pristagare i de olika kategorierna. 
 
På galan kommer även pris till årets carra, poolare och snook att delas ut. Nytt för den här galan är att respektive grenkommitté kommer att utse tre nominerade och en vinnare i dessa kategorier. Priset tilldelas någon som under året har gjort något inom grenen som sticker ut.
 
Biljardgalan 2022 hålls i samband med Förbundsstämman den 2 april i Stockholm. Galan med tillhörande middag är öppen för alla att delta på. Information om plats och anmälan kommer inom kort.
 
Frågor? Kontakta oss på This is a mailto link
Skribent: Sofia Asp
E-post: Adressen Gömd

Carambole

Pool

Snooker

UngBiljard

Biljard för äldre

Facebook  Instagram

Tillsammans för fler i rörelse

Riksidrottsförbundet

 sisuidrottsutb

Postadress:
Svenska Biljardförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
116 64 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46707511287
E-post: info@biljardforbunde...