Nya licensförfarandet

17 JUL 2011 18:17
På förbundsstämman tidigare i år beslutades det att den individuella licensavgiften tas bort. För en spelare räcker det att vara medlem i en förening ansluten till SBF för att anses vara licensierad. Det åligger föreningarna att senast den 31 juli varje år att rapportera in sitt medlemsregister.
  • Skapad: 17 JUL 2011 18:17

Nya skrivningen i det Allmänna Tävlingsbestämmelserna lyder:

5. Tävlingslicens
Spelare som är medlem i förening som fullgjort sina åtaganden mot SF och i förekommande fall SDF skall anses vara licensierad. Det åligger förening att senast 30 juli till SF rapportera medlemmar, som äger rätt att representera nämnda förening i tävlingssammanhang. Komplettering av tillkommande medlemmar kan göras löpande.

Mall för inrapportering av medlemmar finns här!

Observera att endast spelare med kompletta inrapporterade uppgifter anses inneha tävlingslicens och därmed rätt att delta i av SBF sanktionerade tävlingar.

För er som använder IdrottOnline Klubb kan export av medlemmarna enkelt göras till excel.

Skribent: Kurt Roos