Nytt utseende för SBF:s hemsida

22 FEB 2014 11:02
Svenska Biljardförbundet har uppdaterat utseendet för hemsidan, samt gjort en del mindre förändringar i strukturen. En modernare och ljusare layout med mindre grafik vilket förbättrar laddningstiderna avsevärt.
  • Skapad: 22 FEB 2014 11:02

SBF:s hemsida är den officiella informationskanalen till medlemsföreningarna, spelare, media och andra intresserade. Vi hoppas att ni som besöker sidan skall finna den information ni söker, om inte kontakta kansliet på This is a mailto link så hjälper vi er.

Denna version av hemsidan är dessvärre inte responsiv (anpassad för mobil) då det inte är möjligt i dagsläget pga av tävlingsmodulen. Vi arbetar på en framtida version där BiljardOnline kan integreras responsivt.

För ytterligare information, bilder etc från tävlingar och landslag följ oss på Facebook. Där kommer det att uppdateras med både bilder och annat kuriosa från tävlingar nationellt och internationellt.

Skribent: Kurt Roos