Öppet hus med Lee Walker blev fullt hus

05 MAR 2012 20:10
I princip fullt hus var det på snookerhallen hela sportlovsveckan.
På förmiddagarna var det öppet hus då allmänheten gratis kunde prova på snooker under handledning av svenska elitspelare. Fullt hus blev resultatet då en nyfiken allmänhet dök upp för att prova på något som de ditintills bara sett på TV.
  • Skapad: 05 MAR 2012 20:10

Oppethus2012_3

Oppethus2012_2

På bilderna provar Lars Dalenius, Hélène Bergenström och Monica Ericsson på snooker under handledning av elitspelaren Suleman Kukka-Salam.

Oppethus2012_4
Samtidigt tränade svensk Juniorelit med VM-finalisten Lee Walker. Lee walker instruerar Johan Lindqvist, Arpat Pulat, Belan Sharif, Morgan Högren och Suleman.

Oppethus2012_5

Som avslutning på veckan så spelade Lee Walker på lördagen en uppvisningsmatch mot den Svenska eliten. Sju enframesmatcher mot 3 juniorer, 3 seniorer och en veteran. Domare i matchen var Martin Linderoth och Johnny Eriksson.

Hur det gick i matchen?

Det blev 7-0 till Wales. Inkluderande ett century och en 90-serie. Den senare hade alla möjligheter att spräcka hallrekordet, men en svår röd längs vall stannade precis innan hål.

Veckan blev så lyckad att en uppföljning av något slag redan håller på att planeras.

Skribent: Jonas Fahlander