Patrik vinner Elit 4

19 MAJ 2014 15:47
Stockholmaren Patrik Mathies vann den fjärde Elittävlingen i 3-vallars carambole som arrangerades av Stockholms CaramboleClub förra helgen. Patrik spelade väldigt bra genom hela turneringen med ett totalt snitt på 1.2! Tvåa blev helsingborgaren David Pennör och tre-fyra Henryk Kalita och Mattias Wennerström. Ett glädjande besked är att allt fler skåningar kommer upp till huvudstaden och tävlar, vilket är jättebra! Tävlingen var som vanligt bra arrangerat men vissa spelare hade lite svårt med caramboleborden då de var väldigt korta i vissa lägen. Till hösten ska borden kläds om med nya duk och hoppas då att första Elittävlingen ska spelas där efter sommaruppehållet. I den totala rankingen så leder David Pennör före Mikael Nilsson, Malmö och Nalle Olsson, Helsingborg.
  • Skapad: 19 MAJ 2014 15:47

Skribent: David Pennör